ALUMNES D’ATREZZO ESCOLLIDES

El cap de setmana del 16 i 17 de maig, nou alumnes de l’escola Atrezzo dansa i arts escèniques, dirigida per Anna Garcia i Mosa Garcia, van ser seleccionades, després d’haver superat les audicions pertinents per participar en l’espectacle “Butterfly” del Balleto di Siena dirigit per Marco Batti.

L’audició va tenir lloc dissabte a Girona i s’hi van presentar alumnes de tot l’estat Espanyol. Els escollits van estar treballant tot el dissabte i tot el diumenge amb solistes de la companyia per preparar l’espectacle que es va representar diumenge al Teatre Municipal de Girona.

Va ser una experiència inoblidable per totes les alumnes ja que els hi va donar l’oportunitat de treballar amb una companyia professional vinguda d’Itàlia i amb un director i coreògraf com en Marco Batti.

La notícia de l’estrena d’aquest espectacle i de l’audició ha tingut un gran resó a nivell de premsa així com també a TV3.

Les alumnes seleccionades van ser: Berta Búrria, Sol Carner, Gal·la Carner, Carla Martinez, Carlota Miramunt, Laia Oliva, Maria Plazas, Sara Prats i Claudia Serra.

Enhorabona a totes!

ALUMNES D'ATREZZO ESCOLLIDES