COLÒNIES ESTIU DE DANSA I TEATRE MUSICAL

La nostra escola cada any organitza a l’estiu unes colònies de dansa i tetre musical en anglès que tenen la finalitat que els nens i nenes que hi participin gaudeixin alhora de la dansa, les arts escèniques i de la natura, així com també aprenguin anglès a partir del teatre i a través de diferents jocs, d’una forma divertida i interactiva.
Creiem que tan importants són els conceptes que puguin adquirir durant aquests 7 dies, com la convivència en grup, el respecte i la companyonia. Per tot això tenim programades diferents activitats relacionades amb el món de la dansa i el teatre musical, així com també activitats lúdiques on els alumnes s’ho passin d’allò més bé.
Les classes i activitats les portaran a terme professorat professional del món de la dansa i el teatre.
Es treballaran diferents disciplines: Dansa jazz, dansa clàssica, dansa contemporània, puntes (a partir de nivell intermig, si el nivell ho permet), repertori (si el nivell de l’alumnat ho permet, a partir de nivell intermig), hip hop, maquillatge, tallers creatius, escenografia, anglès interactiu, teatre musical, videoteca i biblioteca de dansa i teatre…així com també farem activitats lúdiques com: excursions, piscina, jocs de nit, gimcana, vídeos, discoteca…
Podeu trobar més informació en la pàgina web: http://www.coloniesdansateatre.com/

003b

 

 

Balneari 014b

 

 

024b

 

 

IMG_0101