La pedagogia de l’Escola de Teatre Musical Atrezzo planteja l’ensenyament a través d’una activitat lúdica que desenvoluparà les potencialitats expressives i creatives dels alumnes. Una activitat que també contribuirà a la seva formació, tant des del punt de vista artístic, com de socialització i de creixement individual. De manera general començarem treballant la confiança en un mateix, el treball en equip, la desinhibició, la seguretat, la veu, la respiració, l’expressió corporal, el saber esperar el torn i saber escoltar, un cop adquirits aquests coneixements passarem a treballar tècniques d interpretació, treballarem personatges, textos…Amb la combinació del teatre, la música i l’expressió corporal tindrem com a resultat un espectacle total i integral musical. Sempre el nostre alumnat portarà el seu aprenentatge a escena, representant una funció a final de curs en un teatre. Per que el millor per aprendre teatre és fer teatre!
No importa l’edat, els estudis realitzats en teatre, la traça, l’únic que compta és una bona predisposició i ganes de passar-ho bé.
Amb aquest treball un s’acaba coneixent i acceptant-se millor, així com també tenir l’oportunitat de posar-te en la pell de personatges que possiblement siguin molt diferents a tu.
Tot això és l’objectiu de l’escola de Teatre Musical Atrezzo, i que és l’única d’aquestes característiques a la comarca de l’Anoia.
Formarem actors a partir dels 4 anys, en diversos grups, i fins als adults de qualsevol edat.
Grup 4 i 5 anys
Grup 6, 7 i 8 anys
Grup de 9 a 12 anys
Grup de joves
Taller d’adults i per pares i mares!
El teatre no té edat. O millor dit té totes les edats. El que està clar és que mai és tard per començar. Tant és si ja ets un actor experimentat o puges a l’escenari per primera vegada. El taller d’adults ofereix la possibilitat de fer aquella activitat que més t’apassiona o que sempre has volgut provar o que simplement tens la curiositat d’experimentar. El Taller és un gran assaig de l’obra que es representarà un cop conclogui. Hi ha un paper per a tothom i si no saps com interpretar-lo, t’ajudarem a aconseguir-ho. ….”La vida és puro teatro!

10154474_10201560475804377_7298526549100229667_n   festival_ - copia